Onze missie?
Wijn van familiale wijnbedrijven bij een breed publiek brengen aan een eerlijke prijs.
Het hoeft dan ook niemand te verwonderen dat de eigenaars van de wijnhuizen waar we mee samenwerken soms echte vrienden geworden zijn, die we minimaal één maal per jaar opzoeken om het over hun wijnen te hebben. Hoe zien zij het, wat hebben ze proberen te realiseren. Dat is de info die we dan ook graag met jullie, onze klanten delen. Want wijn in een fles is niet zomaar het samengaan van een kurk, een etiket, wat glas en gefermenteerd druivensap. Het is het resultaat van een visie, van een droom van mensen. De weerslag van die droom kan je weervinden in de producten die onze wijnboeren maken.
Onze wijnen komen van kleine bedrijven waar het productieproces van de wijnen nog volledig in eigen handen is. Dit van de aanplanting tot de productie van de wijn en het bottelen in de fles. Wat onze wijnboeren bezig houdt is het product, het eindresultaat en de tevredenheid van de klant. Geen massale productie dus, maar een pogen om de kwaliteit van de wijn zo hoog mogelijk te houden. En ook wij selecteren in hun aanbod.We doen dit steeds met het oog op kwaliteit. En eenmaal de wijn gekocht proberen we de wijnen hier op de markt te brengen zonder te overdrijven in onze winstmarges. Zo kunnen we excellente wijnen aan betaalbare prijzen aanbieden.
Om onze wijnen beter te leren kennen kan je naar onze Ontkurkte Dagen of wijndegustaties komen. Deze laatste organiseren we ook, indien gewenst, bij u thuis!
Ook advies over wijnen en wijnreizen naar de wijnbouwers waar we mee samenwerken behoort tot de mogelijkheden.
Misschien schrijft u zich best in op onze nieuwsbrief! Dan blijft u maandelijks van al onze activiteiten op de hoogte, want … er is nog zoveel meer ….
Daarnaast zijn we ook ‘Kok aan huis’. Catering op uw maat, naar uw wensen en in uw omgeving. Maar één zaak staat steeds voorop: dagverse producten en natuurlijk uw selectie uit ons aanbod aan wijnen.
Om beiden ultiem te laten samenvloeien organiseren we ook ‘Tables d’Hôtes’, net zoals het in de vorige eeuw ontstond in Frankrijk. Een leuke maaltijd met goede wijnen, genoten rond één tafel met steeds wisselende mensen. Een uitdaging of is het net een verademing?