In tijden van corona willen wij jullie extra van dienst zijn zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de gezondheid. Wij doen er alles aan om jullie een zo goed mogelijke service aan te bieden. Onze winkel blijft dan ook open op:

  • woensdag: van 12 tot 16 uur. Tussen 16 en 18 uur leveren we de telefonische bestellingen.
  • donderdag: van 9 tot 14 uur. Tussen 14 en 18 uur leveren we de telefonische bestellingen.
  • vrijdag: van 12 tot 15 uur.
  • zaterdag: van 10 tot 16 uur. Tussen 16 en 17 uur leveren we de telefonische bestellingen.

 

Wat kan je telefonisch bestellen?

Kort samengevat?  Alles wat in ons gamma zit: confituren, olie, azijn, zouten, olijven, nougat, tapas, gedistilleerde dranken, wijnen, ons speciaal bier, geschenkpaketten, … Noem maar op. En zoals altijd willen we je telefonisch (+32 475 380 146) graag adviseren welk product het beste past bij welke gelegenheid.

Zie ook ons aanbod op: www.tire-bouchon.be/wijnen-op-lijsten/

 

Wat met de ‘Ontkurkte Dagen’?

Dat weten we zelf niet zo goed. We stellen ze in ieder geval uit en zien wel wanneer het coronavirus het land weer verlaat. Maar misschien wil je wel zo lang niet wachten? Organiseer je graag zelf een wijnproeverij thuis met z’n tweetjes? Dat kan: We hebben het ontdek eens nieuw witen ontdek eens nieuw rood’.  Telkenmale vijf flessen die we bij jouw thuis bezorgen. Je krijgt er ook een blaadje met uitleg bij. Kostprijs van een pakket? € 60!

Zo hygiënisch mogelijk!

Je kent ons winkeltje: klein maar fijn. Het gebeurt zelden dat je met meerdere tegelijkertijd in de winkel staat. Dat voorkomt zeker besmettingen. Om besmettingen tegen te gaan zullen we in deze uitzonderlijke periode ook geen cash geld meer aanvaarden. Je kan gebruik maken van de Bancontact app, Payconicq, Xengo, je plastiekkaart, overschrijven met je telefoon, op factuur, ….

VERRASSING

Wil je iets om naar uit te kijken? Wel, per aankoopschijf van € 50,00 neem je tijdens de weken van ‘de corona-terreur’ deel aan een tombolaatje. Je kan er een te-goed-bon mee winnen in ’t Vagevuur of bij Guillaume, beide te Brugge.

The Winestore

Brugsestraat 29
8020 Oostkamp

T. +32 478 380 146
info@tire-bouchon.be

MA – DI
enkel op afspraak

WOE
12.30 - 18.00

DO
9.00 - 17.00

Vrij
12.30 - 16.30

Zat
10.00 - 17.00

Geef ons een belletje!

Heb je een vraag? Stel ze maar !